Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

вівторок, 23 листопада 2010 р.

Інтернет-центр бібліотеки імені Лесі Українки: нові комп'ютери та Windows 7!

     У 2001 році  Публічна бібліотека імені Лесі Українки взяла участь у конкурсі, оголошеному Посольством США в Україні та отримала грант на відкриття Інтернет-центру, що був реалізований до 2003 року. За період до 2010 року  бібліотекою оновлено 5 та додатково придбано 13 комп'ютерів.  Наразі в Інтернет-центрах бібліотеки функціонує 21 точка доступу до Мережі.
З оголошенням конкурсу "LEAP-2010: оновлення комп'ютерів  і програмного забезпечення для успішних Інтернет-центрів"  бібліотека  подала заявку і виграла грант на оновлення   комп'ютерами та програмним забезпеченням нового покоління 4-х Інтернет-місць. Нові комп'ютери встановлено в Інтернет-центрі бібліотеки по вул. Тургенівській 83/85.
Варто зазначити,  що послугами Інтернет-центру систематично користуються студенти Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна", де для них проводяться практичні заняття з вивчення англійської мови та навиків пошуку інформації в мережі Інтернет.
Скористатися послугами Інтернет-центру можна за попереднім записом. Сеанс роботи в мережі Інтернет безоплатно - 1 година.
      Також, по мірі формування груп користувачів, що прагнуть оволодіти навиками ефективного пошуку інформації в мережі Інтернет, проводяться безоплатні курси навчання. Здійснюється реклама  послуги доступу до мережі Інтернет. Користувачі Інтернет-центру забезпечуються тематичними підбірками веб-адрес корисних сайтів, що стосуються освіти, працевлаштування, різних соціально-побутових питань.



4 коментарі:

  1. Дякуємо за чудову рекламу Інтернет-центру! Цікаво, а свій блог Ви теж оновлюєте з комп'ютерів Інтернет-центру?

    ВідповістиВидалити
  2. І вам дякую. Комп'ютери Інтернет-центру бібліотеки використовуються лише користувачами. Для працівника Інтернет-центру обладнано АРМ. Я блог наповнюю з комп'ютера зі свого робочого місця у відділі науково-методичної роботи. Буває, за нестачею часу, створюю і виставляю дописи у вихідні дні або увечері з домашнього комп'ютера.

    ВідповістиВидалити
  3. ЗдОрово! Что значит столичная библиотека! А я вот свой блог исключительно в домашних условиях "выпекаю"(тут красноречивый вздох)...

    ВідповістиВидалити
  4. @VolNa Этот блог как часть работы методиста. Позволяет мне выложить на всеобщее обозрение то, что накопилось в моих файлах и ждало удобного случая, чтобы попасть на сайт библиотеки в виде части методического пособия. Преимущества блога в этом плане очевидны. Часто тематику моих публикаций в блоге определяют потребности коллег в консультировании по каким-то вопросам.

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу