Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

суботу, 5 жовтня 2013 р.

Віват, провайдери читання!

З початку цього року у ЦБС Дніпровського району столиці оголошено конкурс на кращу рекламу книги "Провайдери читання". Для розігріву та натхнення працівників бібліотек району створено блог конкурсу, де публікувалися проміжні результати творчих робіт бібліотекарів.

2 жовтня я мала чудову можливість переглянути та оцінити результати творчого пошуку моїх креативних колег. Колектив ЦБС Дніпровського району як на підбір. Майже усі бібліотеки укомплектовані такими творчими, дійсно талановитими, дуже небайдужими працівниками, що іноді диву даюся, як таке можливе у наш дефіцитний на бібліотечні кадри час. Світлин вдалося відзняти мало (надто захопилася видовищем), уже по завершенню цього справжнього свята книги і читання, на яке прийшли і читачі, і представники держадміністрації району. Читачі не лише складали групу підтримки своєї бібліотеки.
Реклама книги від юних читачів
Вражена була презентаціями, підготовленими  трьома школярами, які не лише виготовили рекламні постери своїх улюблених книг, але й підготували настільки переконливу їх презентацію (без підглядання в папірці), продемонстрували настільки багатий словниковий запас, що самі стали найпереконливішою рекламою корисності читання.

Таким чином бібліотекарі застерігають
 Оцінювання робіт відбувалося за трьома номінаціями: «Креатив-шоу»  (творчі заходи, акції, презентації); «Відеопрорив» (буктрейлер, відеоролик, інтернет-банери, віртуальні виставки);     «БібліоPrint» (друковані бібліографічні посібники).  З частиною робіт ви можете ознайомитися на блозі конкурсу, на блозі бібліотеки ім. В. Маяковського.
А як вам інсталяції, що вдихнули нове життя старим книгам та газетам? Вся ця краса - талановитими руки бібліотечних майстрів.








Робочий стіл бібліотекаря 70-х років минулого століття. Це було недавно...
Працівники бібліотеки ім. О.Олеся презентували збірку віршів своїх користувачів, яку спромоглися видати аж у місті Хмельницькому. Таким чином бібліотека сприяє розвиткові поетичних талантів своїх користувачів - членів літературної студії, що діє при бібліотеці.

 Після конкурсу і  моя душа промовила віршами:
Усі ви переможці! Вам мої вітання!
Віват, провайдери читання!


2 коментарі:

  1. Дуже цікаві роботи колег...
    Іноді потрапляю на "Ярмарку Мастеров", дивуюся, що люди вміють творити...Але і бібліотекарі "не пасуть задніх"!!! І кожного разу - і на бібліотечних ярмарках, і в щоденному житті - доказують це

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Саме так! Пишаюся ними! Настільки багатогранно талановиті!!!

      Видалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу