Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

пʼятницю, 11 лютого 2011 р.

"Подаруй бібліотеці книгу"

      Акція під таким гаслом щороку проводиться чи не кожною ЦБС м. Києва. Бібліотеки, які сьогодні самі гостро потребують уваги благодійників, не забувають про власну доброчинність.  Головне, не бути байдужими.  А книги, подаровані бібліотекам, завжди знайдуть свого вдячного читача.  Акція "Подаруй бібліотеці книгу" у ЦБС Подільського району м. Києва.

6 коментарів:

  1. Головне, не бути байдужими! ЦБС Подільського району хоч би раз "зазирнула" до сусідів - обмінного фонду Могилянської Бібліотеки!

    ВідповістиВидалити
  2. В ролику мова йде про спільну акцію бібліотек Подільського району та благодійного фонду по збору та передачі книг у школи-інтернати та виправні установи. Благодійний фонд – нові книги від видавництв, бібліотека - зібрані в результаті акції. Якщо у обмінному фонді Могилянки є книги, що будуть цікавими таким категоріям читачів, ви теж можете це зробити. Також минулого року передали книги бібліотекам неврологічної лікарні та СІЗО бібліотеки Шевченківського району.
    А публічні бібліотеки Києва сьогодні найбільше потребують таких книг: Костенко Л. «Записки українського самашедшого», Шкляр В. «Чорний ворон», Вебер Б. «Імперія янголів», Гавальда А. «Мне бы хотелось, чтобы меня где-нибудь, кто-нибудь ждал», твори М. Матіос, І. Роздобудько, С. Лук’яненка, Я. Вишневського, Д. Рубіної, Т. Устінової, Р.Бах, К. Вільмонт, С.Кінг, О. Марининої ін. а також навчальну літературу 2008-2010 років видання. Якщо у обмінному фонді Могилянки є хоч щось з цього, колеги не відмовляться .

    ВідповістиВидалити
  3. Бібліотека Могилянки щорічно передає національним, міським, районним, сільським бібліотекам, школам і т.д. 30-50 тис. примірників дублетної, непрофільної і т.д. літератури. Виконуємо також функції розповсюдження видань власних видавництв, або спеціальних акцій (наприклад "Книги від Української Вільної Академії Наук у США" тощо. Шукати "кому передати" не будемо, не маємо такої місії. Я просто зазначила, що бібліотеки Подільського району ніколи не звертались до наших обмінних фондів. А жаль:-(

    ВідповістиВидалити
  4. Гортаючи на сайті список запропонованих науковою бібліотекою НУКМА видань для здійснення книгообміну станом на 22.04.2011 року не знайшли нічого для публічних бібліотек району. Може є щось нове, або книги тих авторів, що перераховані Ольгою...
    З повагою, ЦБС Подільського району.

    ВідповістиВидалити
  5. "На тобі, небоже, що мені не гоже" в цьому разі не спрацює. Навіщо захаращувати фонди непотребом, що його ніхто ніколи не запитає. Я теж ради цікавості заглянула у список пропонованого Бібліотекою Могилянки...чи є ще щось понад списки, що на сайті?

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу