Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

суботу, 23 лютого 2019 р.

Запрошується на роботу Бібліотекар

Оголошення про вакансії у бібліотеці – звичайна для нас справа. Коротко, стисло, без емоцій.
А як подаються оголошення про вакансії  зарубіжними бібліотеками? 
До прикладу, свіже оголошення про те, що в бібліотеку данського містечка  Hjørring запрошується на роботу бібліотекар для розвитку її потенціалу. Зайнятість – 37 годин на тиждень.
В оголошенні детально розписуються завдання та вигоди цієї посади. У зверненні наголошується, що претендент стане частиною команди промоутерів літератури у складі 9-ти співробітників, отримає роль координатора команди для забезпечення і підтримки ціннісного зв'язку та спілкування на основі діалогу між колегами та керівництвом (участь у щотижневих координаційних зустрічах з іншими координаторами команди та керівництвом, сприяння кваліфікації та реалізації спільних рішень, в т.ч.  щодо планування.
Про команду і завдання координатора 
Повідомляється, що  колектив приділяє  величезне значення фізичному простору бібліотеки, де основна увага зосереджена на поширенні  книги і читання. Бібліотека надає велику  кількість послуг  громадянам, і   приймає  як належне, що кожен член її колективу  пишається хорошим рівнем   сервісу для кожного з  відвідувачів, незалежно від  їх віку, інтересів та життєвої ситуації.  
 А також  очікує, що претендент на посаду  зможе  зберігати спокій і виваженість  у непередбачуваних випадках повсякденної взаємодії з користувачами.
«Ми сподіваємося, що ви прийдете з енергією, відкритими очима і, не в останню чергу, з великим бажанням приєднатися до колегіальної спільноти, яка є теплою та невибагливою».
 Про бібліотеку:  «Ми маємо інноваційний інтер'єр з акцентом на кольорі, світлі і з високими стелями. Ми постійно працюємо над розвитком наших фантастичних ініціатив та послуг, які ми надаємо, - і ми любимо співпрацювати над проектами та розвитком діяльності з громадянами, гравцями культурного життя та іншими бібліотеками регіону. Ми тримаємо руку на серці, ноги – на землі і готові вийти за межі, коли це потрібно!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу