Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

понеділок, 29 лютого 2016 р.

Марафон читання вголос

Про те, що кожного року в першу середу березня за ініціативою компанії LitWorld проводиться World Read Aloud Day - Всесвітній день читання вголос я писала ще у 2011 році. До цієї ініціативи найактивніше долучилися бібліотеки Дніпровського району, щорічно організовуючи заходи, під час яких до читання вголос долучалися користувачі, учителі, представники районної влади. Мета – показати читання як спосіб взаємодії з навколишнім світом і як можливість передачі своїх емоцій іншим людям разом із озвученням слова.
Цей день - свято Слова, Книги, Читання!  Цю соціально-культурну акцію підтримують бібліотеки, школи та університети більш ніж у 100 країнах світу. До неї долучається все більше відомих особистостей, щоб показати вагу пізнання інформації через книгу.
Цього року центральна бібліотека імені П.Тичини Дніпровського району пропонує  приєднатися до цієї чудової ідеї і подарувати своїм друзям, знайомим, рідним або колегам радість спілкування з книгою.
З 22 лютого вони розпочали марафон читання вголос - Скажи книзі "Так", що триватиме до 2 березня. Бажаючі можуть взяти участь,
зачитавши вголос на камеру уривок зі свого улюбленого твору або найулюбленіший вірш. Потім потрібно завантажити відео на сторінку події у мережі Фейсбук, передати естафету далі одному з друзів зі словами: "прізвище, ім'я Скажи книзі Так" та позначати хеш-тегами ‪#‎ЯчитаюВголос‬ ‪#‎скажи_книзі_Так‬ ‪#‎марафон_читання‬ (можна й інші подібні за темою). За найоригінальніше прочитання (образ, місце) очікується приємний подарунок.
Запрошую усіх вас приєднатися до цієї чудової ідеї і подарувати своїм друзям, знайомим, рідним або колегам радість спілкування з книгою. Я долучилася. Читаю під настрій те, що саме у цей момент лягло на душу. З домашньої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу