Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

середу, 12 вересня 2012 р.

Сміхотерапія

 А ви коли останній раз сміялися? Пригадуєте? А безперервно понад годину? І я не пригадую. І хоч іноді цей сміх був крізь сльози (сміємося ж, іноді, щоб не плакати), але такого  потужного заряду позитиву, веселощів і щирого реготу я не чула вже давно. А оздоровлював бібліотекарів, які прийшли сьогодні в приміщення Національної спілки письменників України на засідання міського Клубу бібліотекарів, український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Анатолій Паламаренко.
30 серпня Павлу Прокоповичу Глазовому виповнилося б 90. Тож засідання клубу було присвячено творчості нашого неповторного українського сміхотворця.
Відкрив засідання клубу  Голова НСПУ Віктор Федорович Баранов, від якого бібліотекарі почули багато гарних і вдячних  слів  і на свою адресу за щоденний внесок у благородну справу розвитку та підтримки читання.
      На засіданні були також присутні Віталій Карпенко, заслужений журналіст України, головний редактор популярної газети «Вечірній Київ» в 1985-2000 роках, Зінаїда Лещенко, головний редактор дитячого журналу "Малятко", яка повідомила про те, що 8 число журналу привячене гумористичним творам Павла Глазового для дітей.
     Микола Данилович Сом, незмінний ведучий Клубу бібліотекарів і організатор сьогоднішнього зібрання опублікував у "Літературній Україні" статтю "Хто не любить Глазового?..", де підкреслив актуальність і соціальність творчості великого сміхотворця на всі часи. Цю ж думку підтвердив у своєму вступному слові  Анатолій Паламаренко.

А далі - гуморески Павла Прокоповича у виконанні самобутнього, популярного і улюбленого народом митця.  Подивіться на наших бібліотекарів. Куди поділася їх строгість і стриманість?

На завершення зустрічі Людмила Іванівна Ковальчук, директор Публічної бібліотеки імені Лесі Українки, подякувала  організаторам  і учасникам заходу по вшануванню пам'яті патріарха українського гумору. Особливі слова подяки прозвучали на адресу Анатолія Паламаренка, з яким її пов'язує багаторічна дружба і який завжди відгукувється на запрошення колективу бібліотеки, є її частим і дуже бажаним гостем.

Частинкою отриманих позитивних емоцій мені хочеться поділитися з вами. Тож смійтеся на здоров'я!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу