Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

четвер, 2 грудня 2010 р.

І ще раз про рекламу

     Сьогодні, нарешті, збулося! Ще один пунктик мого річного плану роботи реалізовано. Засідання міської творчої лабораторії з питань інформаційно-рекламних технологій у публічних бібліотеках відбулося.  І я задоволена, тому що по реакції 50-ти присутніх колег із публічних бібліотек різних районів Києва було помітно, що їм це цікаво. Після заняття формувалися групки, обговорювали почуте і побачене, дехто скаржився на пасивність деяких своїх співробітників, дехто вже  складав план дій на наступний рік.
     Засідання відбулося на базі бібліотеки імені В. Маяковського ЦБС Дніпровського району. В останніх дописах я часто згадую цю ЦБС. Адже восени цього року відбулося комплексне вивчення діяльності бібліотек району і, звичайно, у мене була можливість познайомитись з усіма формами і напрямами діяльності бібліотек району.  Бібліотека імені В.Маяковського вже давно має гарну репутацію серед бібліотечної спільноти і позитивний імідж серед мешканців мікрорайону. Це легко перевірити. Сідаючи в автобус, щоб проїхати до бібліотеки, запитали пасажирів,  через скільки зупинок   Ентузіастів, 29. Одночасно декілька людей нам почали пояснювати, що це адреса бібліотеки імені Маяковського. Було дуже приємно.
     Я дуже вдячна дирекції та зав. відділу обслуговування ЦРБ ім. П.Г. Тичини ЦБС Дніпровського району  за активну участь у підготовці і проведенні навчання, за прекрасну презентацію рекламної діяльності та РR-акцій, а також Владиславу, автору блогу бібліотеки імені В.Маяковського  за презентацію етапів створення блогу (до речі, він рекламував саме вітчизняний блог-сервіс Вlox), за його чудові, зворушливі рекламні ролики, присвячені книзі і читанню. До речі, інформація про цей захід  і ролик  є і на блозі бібліотеки імені В.Маяковського. Повторюватись не буду. Матеріали про бібліотечну рекламу, що були використані для навчання, виставлю пізніше. А ось візуалізація заходу:

   

5 коментарів:

  1. Вперше чую про ваш захід. Я би теж не проти побувати у бібліотеці Маяковського, поспілкуватися з іншими районами. Могли б і проінформувати на сайті

    ВідповістиВидалити
  2. Вибачте, до останнього дня не була впевнена в точній даті проведення. Напередодні розіслали телефонограми заступникам. Вони визначали учасників (по 3-4 працівники від районів). Надішліть свою е-адресу на всяк випадок.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо! Дуже сподобалось останнє засідання творчої лабораторії і підштовхнуло на реалізацію задумів,які давно визрівали...

    ВідповістиВидалити
  4. Мені дуже приємно... і не дивно, адже ваша бібліотека має заслужений авторитет, а KIS-група - креативненька))). Буду заглядати на ваш новостворений блог.

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу