Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Музичний салон у бібліотеці

 Одна із бібліотек Сінгапуру створила репетиційну студію. Ця нова послуга бібліотеки доповнила перелік існуючих, пов'язаних з музикою, що до цього включали  видачу компакт-дисків, DVD-дисків, книг і нот.
Акустичні барабани і електричні музичні інструменти вимагають застосування підсилювачів для генерації звуку. Концепція «тиші» у Студії зводить до мінімуму звук, тим самим дозволяючи бібліотеці підтримувати ідеальне бібліотечне середовище для інших користувачів. Технологія, яка робить це можливим є JamHub змішувач, що усі звуки від різних електричних приладів спрямовує у навушники музикантів. Звук генерується, тому може бути почутий лише музикантами.
І хоча бібліотека не може гарантувати повну ізоляцію всіх звуків, що виникають в репетиційній студії, нові технології, що використовуються у студії гарантують прийнятно низький рівень шуму. До того ж студія розміщується у бібліотеці поруч із зоною перегляду фільмів, тобто кінозалом.
Шляхом введення такої послуги бібліотека сподівається стимулювати більш широке коло музикантів, особливо молодих, початківців, до відвідування бібліотеки і користування усіма її вигодами для удосконалення своїх музичних навичок та розвитку творчості.
Користувачі можуть привезти у бібліотеку свої особисті інструменти (наприклад, гітару чи бас), або використовувати інструменти, доступні в студії. Користувачі, звичайно ж, несуть відповідальність за будь-які збитки, причинені студії і бібліотеці.
У переліку музичних інструментів, доступних у бібліотеці, електрогітари, акустичні гітари, бас, цифрове піаніно, барабан, змішувач: JamHub TourBus, мікрофони, навушники популярних марок.
Студію "тиші" можна забронювати на певний час. Орендна плата $ 6.50 на годину, макс. місткість: 7 чол одночасно.
Студія створена за підтримки партнера бібліотеки  «GIBSON» - виробника класичних моделей гітар, в тому числі акустичних та електричних гітар, мандолін і банджо.
Це ще один із багатьох прикладів взаємовигідної співпраці бібліотеки та виробника, для якого надання виробу бібліотеці для апробації користувачами є результативним рекламним ходом.
Звідси
 Якщо вам цікаві публікації цього блогу  -  приєднуйтеся до прихильників блогу у правій боковій колонці блогу (сайдбарі).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу