Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

неділю, 10 квітня 2011 р.

За покликом серця

     Про те, що імена чотирьох представниць бібліотечної галузі,  які достойні називатися великими, гідними Патріотами України, вписані до Книги Пошани міжнародного проекту «Україна й українці – цвіт нації, гордість країни», уже повідомлялося  на сайті та блозі  УБА.
     Проект здійснюється за підтримки Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради Старійшин України, Світового конгресу українців та ділових кіл України. Організаційний комітет проекту очолює Перший Президент незалежної України Леонід Кравчук.
      Диплом та нагрудний знак «Зірка Патріота України» отримала  директор Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Людмила Іванівна Ковальчук.
     Я могла би традиційно подати  біографію та  трудовий шлях Людмили Іванівни, написати про  її досягнення, звання та нагороди, але про це ви можете дізнатися із цих, цих і цих матеріалів.
     Скажу лише одне: завдяки  таким  людям, як Людмила Іванівна, "ще не вмерли України і слава, і воля".  Працюючи за покликом серця, 50 років життя віддала бібліотеці, виплекавши її з невеликої бібліотеки-філії у головну публічну бібліотеку міста, що користується заслуженим авторитетом у киян. 
      Останніми роками, працюючи  іноді  у байдужому оточенні  і ставленні до проблем бібліотек, часом у недоброзичливих умовах, відриваючи час у родини, втрачаючи здоров'я, вона і в цих умовах з усіх сил намагається підтримувати  бібліотеку на  гідному  рівні, достойно представляти бібліотеки України перед світовою бібліотечною спільнотою.
     Такі люди, як Людмила Іванівна, прославляють Україну, залишаючи добрий слід на землі, тому їх з упевненістю можна називати Патріотами України.


 

3 коментарі:

  1. Ольга, благодаря именно таким людям, как Людмила Ивановна и держится библиотечное дело! Хотелось бы, чтобы таких замечательных специалистов бибдела было бы побольше!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Централізована бібліотечна система Подільського району ВІТАЄ!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Так,нею зроблено багато, вона заслужила

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу