Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

вівторок, 27 січня 2015 р.

Максимальна відкритість, доступність, творча свобода

Саме так позиціонує переважна більшість публічних бібліотек Києва.  В дуже непростих умовах сьогодення бібліотеки шукають, апробовують та впроваджують нові форми роботи. Не кожна ідея чи ініціатива приживається,  а лише ті, що стають дійсно затребуваними користувачами. Дещо з того, що прижилося у бібліотеках Шевченківського району.

На сьогодні публічні бібліотеки відзвітувались за результати діяльності у минулому році. Звіти рясніють надзвичайно великою кількістю реалізованих самостійно та у співпраці з іншими закладами проектів. Але однозначно, усі вони тією чи іншою мірою здійснювали вплив на розвиток громадянського суспільства, на вміння громадян міркувати, аналізувати, ставити запитання, шукати власні відповіді, критично та всебічно розглядати проблему, робити власні висновки, брати участь у громадському житті, здатність орієнтуватися і адаптуватися в нових соціальних умовах, захищати свої інтереси, поважати інтереси і права інших, самореалізуватись.
 

1 коментар:

  1. Це дійсно так: у пошуках сучасного залишаємо для використання особливо корисне :) І в числі таких сервісів є саме Сalameo.
    Крім простоти використання та естетичних якостей, сервіс надає можливість вбудовувати віджет накопиченої в ньому бібліотечки.
    Віджет має компактний вигляд і дасть змогу відвідувачам сайтів та блогів ознайомитись з бібліографічною продукцією бібліотек (приклад такого віджету Ви можете знайти на нашому блозі, в сайтбарі ліворуч).
    За кілька років використання цього сервісу, зауважень до його роботи в нас не було. Тож, рекомендуємо всім Сalameo! :) )))

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу