Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

неділю, 5 грудня 2010 р.

А краще давайте помріємо...

...про відпочинок, наприклад, у "Бібліотеці" на острові Самуї (Тайланд). Таку назву має готель (5 зірочок), що за задумом його дизайнера Тіраван Сонгсават
(Tirawan Songsawat) найточніше відповідає своїй назві. Це один із способів виділитись серед багатьох конкурентів. Дизайнер готелю  виявила одне із занять, якому люди приділяють увагу всюди: на пляжі, біля басейну, в номері, в ресторані - це читання. Взагалі, таких занять набагато більше, але дизайнер зупинилась саме на читанні. За її проектом був створений готель з розкішною бібліотекою з  книгами, музичними дисками і фільмами, для того, щоб гості могли з великими зручностями віддаватись улюбленому заняттю.


     Отель Library (букв. "Бібліотека") розташований на  популярному курорті  з невеликою кількістю цікавих пам'яток  у порівнянні з іншими місцями. Люди  їдуть сюди за пасивним відпочинком переважно в горизонтальному положенні, і книги разом з аудіо та відео дійсно їх вірні супутники. Приміщення бібліотеки готелю складається із трьох суміжних "коробок", середня з яких є кав'ярнею, а інші відведено під книги, диски, декілька комп'ютерів і зручні крісла. Брати книги для читання можна куди завгодно: до басейну, в номер і т.д. Решта будівель комплексу також заслуговують на згадку, адже підпорядковуються загальній стилістиці та концепції відпочинку. Назва  ресторану, до прикладу, "Page" ("Сторінка"), а   інтер'єр  має стилізовані книжкові елементи. Лежаки біля червоного басейну як і меблі в номерах зручні для лежання і книгочитання.  Проживання в готелі не з дешевих. Але не лише грошам  радіють власники готелю. На сайті готелю "Бібліотека" повідомляється: "Якщо прочитаєте хоча б одну книгу за час проживання у нас, ми вважатимемо це найбільшим досягненням для себе".

1 коментар:

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу