Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

вівторок, 5 квітня 2011 р.

У бібліотеці весело!

Під таким заголовком на  одному з данських сайтів  рекламуються розважальні заходи, що проводять публічні бібліотеки.
"Холод кусає щоки, а дощ і негода  псують настрій? Сум  не візьме вас у полон, принаймі доти, поки бібліотеки країни пропонують різноманітні розваги і цікаві заходи для дітей та дорослих", - приблизно так починається реклама.
Серед пропонованих заходів і послуг:
- Лікарня м'якої іграшки. На захід запрошуються діти та дорослі з улюбленими м'якими  іграшками, які "постраждали" (з дирками, чи без очей). Всі разом за допомогою голки та нитки будуть виправляти ці недоліки. А завершиться лікування улюбних іграшок танцями.
- Семінар з художньої фотографії. Пропонується невеликий курс навчання з основ художньої фотографії у професійних художників і виставка дитячих фоторобіт. Запрошуються діти та їх батьки.
- Бібліотека- перукарня. Запрошення 8-12-ти річних дітей відвідати бібліотеку, що на декілька годин трансформується у перукарню. Студенти, майбутні перукарі, навчать догляду за волоссям та допоможуть знайти свій неповторний стиль зачіски. Єдина умова для відвідування заходу - чисто вимите волосся.
- Консультація по виконанню домашніх завдань. Бібліотека  дасть пораду  та ідеї як найкращим чином допомогти дітям у виконанні домашніх завдань. "Стань кращим помічником дитини у виконанні домашніх завдань!"
- Інтернет для початківців. Пропонується  навчання для тих, хто ще не є "акулою" в океані Інтернет, з простого пошуку,  з відбору корисних посилань. Головна умова участі у навчанні  - вміння користуватися "мишкою".
В бібліотеці данського містечка  Хйоррінга (25 тис. населення) ось така чудова бібліотека, в якій, дійсно, весело! Бібліотека - мрія...

1 коментар:

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу