Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

пʼятницю, 25 травня 2012 р.

З Днем Києва вітають нас колеги зі Пскова

      Про те, що псковські колеги запросили нас до спільного 3-річного культурологічного проекту,  в основу якого покладено особистість княгині Ольги, я уже писала. 
       Наразі бібліотека ретельно збирає  інформацію про княгиню Ольгу для подальшого видання інформаційно-бібліографічних матеріалів та путівників. В планах бібліотеки - краєзнавчі читання з участю київських письменників та краєзнавців.
     Надзвичайно приємним подарунком для усіх нас стало відеопривітання із Днем Києва, що надійшло на  електронну пошту Публічної бібліотеки імені Лесі Українки від колег зі Пскова. І ми дуже вдячні їм за увагу і за такий чудовий подарунок. Відкриває відеопривітання Котова Тетяна Всеволодівна - зав. читальною залою Центральної міської бібліотеки м.Пскова, завершує - Крістіна Карпенкова.  Спішу поділитися ним з усіма вами, шановні колеги. У переддень свята нашого улюбленого міста я хочу сказати, що ви, дорогі колеги, заслуговуєте на особливу вдячність  і подяку за все, що  робите для нашого прекрасного Києва: за дбайливий збір, збереження і поширення його багатющої літературної і культурної спадщини, виховання поваги до його історії та традицій. Нас усіх об'єднує любов до Києва і бажання зробити його кращим. Зі святом!


4 коментарі:

  1. Ольга Ивановна, присоединяюсь к словам вашей признательности псковским коллегам! Все, что нас объединяет - великое благо для славянских народов, особенно, если делается это с такой любовью и тактом...
    С праздником вас, дорогие киевляне! Посмотрела программу празднования - столько всего заманчивого... Пусть погода не подведёт! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо, Наташенька. И тебя с праздником и Киева, и Всероссийского дня библиотек. Здоровья тебе и вдохновения. Буду очень рада, если у тебя будет в этом году возможность отпраздновать с нами 1530-летие Киева ).

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з Днем Києва! Нехай кожної весни молодіє наша столиця! А Вам, шановна Олю,добра і радості, вагомих життєвих здобутків, миру і любові!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Олечко, навзаєм, адже це свято нашої столиці!

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу