Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

середу, 28 вересня 2011 р.

Бібліотек@ - інформація, знання, успіх! З професійним святом, дорогі колеги!

     Першою частиною заголовка цього допису я привіталася з вами. Пропоную у ці дні саме так вітати один одного і наших читачів. 
     Не знаю, чи в наступні два дні буде у мене час на ведення блогу, тому спішу привітати усю бібліотечну Україну ось такими листівками, що їх змайструвала за допомогою Photoshop...

...і побажати вам:

     Нехай ваше життя завжди буде наповнене розумінням і підтримкою однодумців, творчим натхненням та невичерпною енергією. Адже успіх кожного з нас - це внесок в майбутній успіх  інших!
     Гарного вам здоров'я, добробуту, миру, злагоди, Віри в свої сили, Надії на краще і Любові!
Щиро, Методична служба. 


     У ці передсвяткові дні відчайдушно намагалася усе встигнути і скрізь побувати. Вчора проводили лібмоб "Як пройти в бібліотеку?". Отримала надзвичайно багато позитиву,  задоволення і радості від спілкування з перехожими. Повертаючись увечері додому, ловили з колегою себе на думці, що бажання запитати зустрічних "А де тут бібліотека?" не полишило і після закінчення акції. 
Ввечері організовано взялися за підготовку   салату "ББК" для святкового обіду. Як і обіцяла, виставляю фото.
     Сьогодні з 10-ої ранку у Публічній бібліотеці імені Лесі Українки відбувалося засідання за "круглим столом" на тему:  "Публічна бібліотека: відповіді на виклики часу",  під час якого підвели підсумки роботи за 9 місяців та поділилися ідеями та планами подальшої роботи. А до 13.00 я мала встигнути у бібліотеку ім. П.Усенка для дітей на підведення підсумків  конкурсу "Творчість. Якість. Результат", що проводився   бібліотеками Дніпровського району, адже була запрошена в журі. Про цю подію обіцяю окремий допис пізніше, хай вщухнуть розбурхані емоції. Одне скажу, колектив ЦБС є колективом однодумців, дуже небайдужих і надзвичайно творчих!
     А ще до свята створила ось такий рекламний ролик  з використанням девізу УБА "Бібліотек@ - інформація, знання, успіх!". Цим девізом я з вами привіталася, ним і попрощаюся. Святкового вам настрою і до зустрічі!

7 коментарів:

  1. Дякую за привітання! Взаємно бажаю Вам, пані Ольго, творчих успіхів, наснаги та задоволення від роботи!

    ВідповістиВидалити
  2. Украинские коллеги! Примите и наши поздравления, пусть дело спорится, технологии внедряются и желание идти на работу не покидает ВАС!!!
    Салат ББК просто Чудо! Ольга, у Вас в каком-то посте возникали сомнения по поводу проведения Либмоба, и я рада, что Вы убедились, что это здОрово! Еще раз с Праздником! Любви! Удачи! Счастья!

    ВідповістиВидалити
  3. Дорогая Ольга Ивановна! Очень надеюсь, что в эти праздничные дни у вас действительно не будет времени на блог и компьютер. Потому что будет много интересных встреч, приятных сюрпризов и радостных событий! Но мой праздничный привет вашему дружному коллективу прошу передать непременно! :) Пусть читатели ваши будут преданными, спонсоры щедрыми, планы и задумки - смелыми, настроение - светлым и деятельным, здоровье - отменным! Вы - лучшие!

    ВідповістиВидалити
  4. Уважаемые коллеги,с праздником! Ролик посмотрела. По-чеховски лаконично и талантливо:-) будьте здоровы и счастливы. Ура УБА!

    ВідповістиВидалити
  5. Ольга Іванівна і Тетяна Володимирівна! Ви в нас найкращі!!методисти.Дякуємо вам за доброту і професіоналізм.Зі святом!

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже вдячна всім вам за привітання
    @Тетяна Кущук
    А я вас вітаю ще й з відкриттям Інтернет-центру! Ви молодці!

    @Елена Хромова
    Спасибо, Леночка! Либмоб - это круто! Будете в Киеве - предупредите заранее. Обещаем таким же салатиком угостить. Кулинарно-строительный опыт уже имеется! А еще у меня хорошо получаются пампушки с фасолью и с остренькой чесночно-огуречной подливкой. И экскурсию, конечно же, обещаем!;)

    @VolNa
    Наташенька, спасибо тебе большое! Всем привет передала, все тебя помнят. И тебе передают поздравление. Ведь ты у нас боевой интернациональный библиотекарь :). К нашей новой встрече с тобой тоже салатик с пампушечками будет!;)

    @ЧУМработница
    Спасибо, Ирочка! Ваше озорство, оптимизм и позитивность очень помогают мне. При всем моем желании так научиться писать, как Вы, я не смогу, это от Бога, а ролики монтировать - дело времени и желания... И Вас приглашаем на пампушки :)

    Дякую за теплі слова.

    ВідповістиВидалити
  7. Ольга, так вкусно все расписали, что сразу в Киев захотелось! Ура! Ура! Ура библиотекам Украины!!!!!!!

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу