Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Гарна новина!

Спішу поділитися гарною новиною! Цьогоріч київська міська влада виділила 400 тисяч гривень на підтримку талановитих столичних авторів. Декілька днів тому Видавнича рада при Департаменті суспільних комунікацій КМДА на своєму першому засіданні ухвалила рішення про початок прийому рукописів до розгляду. Рукописи автори-початківці можуть подати Видавничій раді до 10 липня 2015 року. До розгляду приймаються твори, які не видавалися раніше. Автор має особисто подати рукопис у друкованому та електронному вигляді (у форматі «.pdf»), додавши авторську довідку та власноруч написану заяву про участь у проекті.
Твори, що будуть відібрані до друку та видані за рахунок міського бюджету, потраплять у фонди публічних бібліотек міста.
При розгляді видавничих проектів враховуватиметься, передусім, їхній літературно-художній рівень та  актуальність для сучасного читача.
Вирішено, що  твори відбиратимуть експерти і фахівці столичних бібліотек. У доцільності та ефективності такої співпраці переконав присутніх президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін. Його підтримала директор Публічної бібліотеки для дорослих ім. Лесі Українки Людмила Ковальчук, яка зауважила, що книги, видані в рамках міської програми, передаватимуться бібліотекам столиці, тож саме бібліотечні працівники, які щодня спілкуються з читачами, найкраще обізнані з їхніми смаками.
Після ознайомлення з усіма поданими до Департаменту рукописами Видавнича рада шляхом рейтингового голосування сформує рекомендаційний перелік творів для випуску.
У вихідні дні знайомитимусь із першими книжками Марини Миколаєнко та Остапка Микитюк. Це поезії. Сподіваюся, у мене будуть чудові вихідні! :)

1 коментар:

  1. Дійсно, гарна новина!
    Нехай щастить авторам, а Вам приємних годин із новими творами:-)

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу