Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

понеділок, 24 грудня 2012 р.

Ялинка бажань

     Незабаром розпочнеться новий рік. Передноворічна пора має особливо сильну енергетику. І не тільки тому, що бібліотекарі докладають багато енергії і сил для завершення запланованих справ. Більшість із нас починають вірити в диво і чекати чогось чарівного.  Кажуть, що для цього потрібно ловити особливі моменти: коли ми щасливі або просто перебуваємо в особливо піднесеному настрої. Саме в такому піднесеному настрої і перебувають методисти, повернувшись сьогодні зі Львова - міста з надзвичайно позитивною енергетикою, яку випромінює і архітектура міста, і доброзичливі, щирі львів'яни. Про це детальніше за день-два.
А сьогодні ми прикрасили нашу методично-магічну ялинку. На використані диски наклеїли зображення наших бажань: нове приміщення для бібліотеки, багато нових надходжень,  нових активних користувачів, стабільне фінансування на розвиток, нову комп'ютерну техніку, щедрих спонсорів і т.д. Щозь за зразком карти бажань. Заготуйте зображення і свого бажання, коли йтимете до нас. Ялинка хоч і невелика, але місце для  вашого бажання обов'язково знайдеться.
Люди кажуть, що бажання збудеться, якщо на  подолі свого святкового вбрання вишити (як умієте) своє бажання і під бій годинника, поклавши праву руку на вишивку, вголос його вимовити. Або роздати 13-ти (2013 рік) незнайомим людям фрукти чи солодощі.   Або зробити багато паперових сніжинок з написаним бажанням на кожній.
А ще магічніше виглядатиме ялинка бажань, якщо виготовити для неї рекламні метелики кращих книг для читання у наступному році, як це зробили колеги зі Львівської обласної бібліотеки для дітей. Тоді читачів точно стане більше.
З  наступаючим Новим роком  вас, дорогі колеги. З новими ідеями, ініціативами, зі сподіваннями  на здійснення усіх наших мрій!
 

2 коментарі:

  1. Ах, какая жажда перемен, какая устремленность в будущее, сколько потребностей! Это замечательно! Ведь самое грустное это как раз "смерть желаний"....
    Передаю новогодний привет коллективу замечательной Лесиной библиотеки! Пусть все ваши многочисленные крылатые мечты сбудутся, дорогие коллеги!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо, Наташенька! Миром правят желания! Миром движут мечты! :) Тебя, и твою семью, твоих коллег и друзей с наступающим новым годом! Пусть покинут вас тревоги, и болезни и невзгоды, огорченья отойдут. А удача и надежда вас по жизни поведут. :)

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу