Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

четвер, 29 березня 2012 р.

Із закликом до читання...

    ...відзначила своє 70-річчя 3 роки тому центральна міська бібліотека Омська (Російська Федерація). Розроблена програма підтримки читання «Омськ, читай!",  виплеснула на омичів десятки яскравих заходів.
     Серед них: 
читацький марафон «Відчуй радість читання», організований спільно з мережею магазинів «Книгомир», що завершився молодіжною дискотекою «Book-night» або «Ніч книги»; 
радіогра «Читальний зал», запущена в ефір за сприяння компанії «РадиоСибирь»;
просвітницька акція «Компетентна мама», проведена в пологових будинках, і «День новонародженого читача», що пройшов у міських РАГСах. Крім корисної інформації мами отримували в подарунок квіти, книжки для малюків і крихітні футболки з написом «Мамо, почитай мені!». А малюки - свої перші читацькі квитки.
     Літніми залами бібліотеки  є «Читаючий бульвар» та «Книжковий намет» на бульварі та в парку. Книги, журнали, ігри та вікторини - бібліотека під відкритим небом доступна кожному.
     З проектом «Тепло для маленького серця» бібліотекарі йдуть в дитячі лікарні, а в Омській фортеці бібліотекарі проводять  екскурсії як професійні екскурсоводи.
     Оголошена акція для фотохудожників «Книга на двох», «Спійманий за читанням» сприяла організації у залах бібліотеки виставки кращих робіт учасників цих фотоконкурсів, а під час святкування Дня міста - біля Тарських воріт. Також роботи  виставляються на сайті Централізованої системи муніципальних бібліотек, використовуються на рекламних листівках.
     А ще у бібліотеці  на радість шанувальників музики  проходять концерти за участю студентів та викладачів музичного училища, виступають дипломанти та лауреати вітчизняних та міжнародних конкурсів.
     Сподіваюся, ця інформація не буде для вас зайвою  напередодні  конкурсу  на кращий проект підтримки та розвитку читання "Київ - місто читаючих"?

Звідси

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу