Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Платні послуги у бібліотеці. Вносимо зміни.

Нещодавно отримала повідомлення від однієї гарної колеги з Житомирщини: "Пані Ольго, я хотіла Вас запитати, Ви не в курсі, питання відміни відомої АЗІРОВСКОЇ постанови стосовно платних послуг буде якось вирішуватися? Адже ми поповнювали свій фонд саме завдяки цим платним послугам. Може писати листа новому Міністру культури?".
 Аж ось і новина не забарилася.
 На сайті Міністерством культури України  представлено до обговорення проектпостанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Переліку платнихпослуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній такомунальній формі власності», який розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства культури України (розділ «Громадськеобговорення») для отримання пропозицій та зауважень. Зауваження та пропозиції приймаються в термін до 30 квітня 2014 року в письмовому та електронному вигляді на адреси: Міністерства культури України – 01601, м. Київ, вул. І. Франка, 19, контактний телефон 234-15-61.
E-mail: n.gutsul@mincult.gov.ua, library@mincult.gov.ua. Контактна особа: Гуцул Наталія Іванівна.
Бігло переглянула. Наш визначальний пункт14 постанови суттєво розширився (чи не вп'ятеро).
Не будемо писати Міністру.
Писатимемо наші пропозиції, уточнення та доповнення :).

3 коментарі:

  1. Хвала Богу! "Азіров почув кожного":-) І його постанову буде ганебно скинуто:-) Дякую і Вам, пані Ольго, за клопотання, і новому міністру пану Євгену. Дуже я його поважаю, а же буду більше любити, якщо все таки настануть кращі часи!:-)

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня!!!!!!

    Колектив дитячої бібліотеки м. Полтави просить врахувати наші пропозиції стосовно проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності».
    Дитячі бібліотеки обслуговують дітей, які не мають своїх коштів .Ми проводимо масові заходи ,екскурсії,заходи з шкільними таборами, заходи в школах та дитячих садках, для залучення користувачів. Зараз фонд бібліотеки мало поповнюється літературою,тому запрошуємо дитячих письменників, які дарують свої книжечки бібліотеці . В бібліотеці виставляються поробки , малюнки наших користувачів .
    Книжкові виставки- серце бібліотеки . Без виставок бібліотека не існує.
    З додаткових платних послуг ми використовуємо ксерокопіювання з книжок , брошур , газет та журналів , та роздруківку на принтері.
    Велике прохання при прийнятті постанови в цілому , врахувати те , що дитячі бібліотеки не можуть брати плату за надані послуги ,бо цим ми відштовхуємо своїх користувачів, і та стежинка ,що веде до бібліотеки, потихеньку заростатиме ,а діти будуть більше піддаватися впливу вулиці.

    Щиро дякуємо!! Та надіємося на розуміння!!
    З повагою колектив дитячої бібліотеки м. Полтави.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за Вашу небайдужість. Думаю, не варто хвилюватись. Основні послуги бібліотек - безоплатні, вони ними і залишаться. Платні - це додаткові сервісні послуги (передусім, на потребу і для зручності користувачів). Але все ж таки надішліть цю пропозицію на е-адресу Міністерства n.gutsul@mincult.gov.ua, library@mincult.gov.ua.

      Видалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу