Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві

Ренді Пол Гейдж (англ. Randy Paul Gage), американський експерт з саморозвитку, який спеціалізується в галузі досягнення успіху і благополуччя, автор книги "Чому ви дурні, хворі і бідні… І як стати розумним, здоровим і багатим!" (2006 р.) визначив 7 законів життя. 
Його закони не голослівні. Він є класичним прикладом американської історії успіху  людини, яка пройшла шлях від простого посудомийника до мультимільйонера.
Тож варто прислухатись. :)
1. Закон порожнечі! Якщо вам потрібні нові черевики, викиньте старі. Якщо вам потрібен новий одяг, почистіть вашу шафу. Ви повинні по добрій волі розлучитися з вашими стереотипами.
2. Закон циркуляції! Будьте готові відпустити щось, чим ви володієте, щоб отримати щось, що ви бажаєте.
3. Закон уяви! Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві. Зробіть опис свого ідеального дня і не показуйте його нікому, крім того, кому довіряєте. Зберігайте цей опис де-небудь під рукою, і у вільний час перечитуйте його.
4. Закон творчості! Людина може досягти процвітання за допомогою енергії свого мислення, інтуїції і уяви.
5. Закон відплати і отримання! Якщо ви віддаєте щось, то це повертається в десятикратному розмірі. Коли ви отримуєте благо, дуже важливо ділитися ним з оточуючими. Якщо у вас - дар, і ви не використовуєте його, то ображаєте вашу Божественну сутність. Щоб з належною шанобливістю ставитися до своїх здібностей, ви повинні радіти дарам і розділяти їх з іншими. Якщо ви робите це, ви залучаєте ще більше благ у своє життя.
6. Закон десятини! Всесвіт завжди візьме свою десятину. Це просто закон вдячності джерелу підтримки - 10% від усього, що ви маєте. Ви ніколи не знаєте, як ваша десятина повернеться до вас. Гроші - звичайне явище. Але воно також може прийти у вигляді примирення з кимось, з новими дружніми стосунками, у вигляді одужання і т.д.
7. Закон всепрощення! Якщо ви не можете прощати людей, ви не можете приймати своє багатство. Якщо ваша душа заповнена ненавистю, любов не може знайти в ній собі місця. Ви повинні позбутися негативних почуттів, що пожирають вас і не дають вам спокою.

1 коментар:

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу