Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

середу, 29 червня 2011 р.

Ви не повірите...

але сьогодні   у нашу  бібліотеку  завітала VolNa.   Не віртуально, а в реалі!  Як і обіцяла. Я є частим гостем  її блогу. Читаю із задоволенням, бо душевнішого блогу, що так невимушено спонукає до спілкування на тему розумного, доброго, вічного, годі знайти. Коментую рідко через брак часу. Адже її дописи сухо прокоментувати неможливо. Перегляньте, зрозумієте.
     Мені було дуже приємно, що директор бібліотеки Людмила Іванівна Ковальчук  змогла приділити Наталі свою увагу, розповісти про історію і розвиток бібліотеки.
     Можливо, я стомила Наталю своєю емоційністю і намаганням за декілька годин познайомити її з усіма відділами, усіма колегами, нашим електронним каталогом і електронними читацькими формулярами, прокрутити відеоролики і представити всі напрями діяльності відділу науково-методичної роботи... І про політику поговорити (як же без цього), і про однакові  для російських і українських бібліотек проблеми. Можливо, не все встигла. Але у нас є блогосфера, Фейсбук, Твітер. І відчуття спорідненості душ.
А  ще я помітила, що після відвідин Бібліоволни у Києві випогодилося.
А ось - фото на пам'ять.
А тут   багато приємних слів про бібліотеку. Наталю, дякуємо!
А ще, виявляється, майже одночасно із зустріччю  в Києві відбулася аналогічна зустріч двох відомих блогерів ЧУМработніци і Нордіки у Мурманську. Скажете, випадковість?  

13 коментарів:

  1. Aaaaaaaaa!!! Нє вєрю!© це Кучма! які електронні формуляри?!-а коньяк?

    ВідповістиВидалити
  2. Наталя, приїзджайте! Електронний формуляр буде і читацький пластиковий квиток зі шnрих-кодом? і (тссс!)... коньяк. Обіцяю :)

    ВідповістиВидалити
  3. Супер, що такі зустрічі відбуваються! А нас при нагоді у гості примете? В цьому році я, як методист, вирішила своїм бібліотекарям системи показувати роботу колег, як то кажуть - на ділі... Ми вже були в гостях у Білій Церкві,Хотині та Кам"янці...Досвід - неймовірний!

    ВідповістиВидалити
  4. Боже, Олечка Ивановна, и когда вы только все успеваете?!! Я только ещё собралась впечатлениями поделиться (правда, пока не знаю как это сделать - мысли и чувства, как торосы в груди теснятся...), а у вас уж и пост готов!

    Сердечно благодарю вас за теплый прием - другого от вас не ожидала! И все же, ТАКОЕ радушие, бескорыстное желание помочь, объяснить,готовность пожертвовать своим временем - растрогали бесконечно! Эта встреча была для меня - праздником!
    Предавайте, пожалуйста, самый искренний привет Людмиле Ивановне и всем вашим коллегам! Работать в такой библиотеке , в таком коллективе - счастье!

    ВідповістиВидалити
  5. Наталья, вы меня пугаете! :)) Откуда вы знаете мою "дозамужнюю" фамилию? Мы знакомы??? Может, по институту или общежитию? Знаю, что это возможно, т.к. вы, кажется, заканчивали учебу в 1986году, а я начала учиться в 1985... Но тогда и память у вас!!! Запомнить какую-то первокурсницу... Короче, теряюсь в догадках...

    До коньяка дело не дошло, но угощение было самое роскошное - пироги домашние - и Олины, и Танины - какие только украинские женщины печь умеют! Да ещё и с собой целую сумку передали: и домашним моим праздник получился! :)

    ВідповістиВидалити
  6. @Тетяна Кущук
    І Бердичівську міську ЦБС запрошуємо. Приїзджайте обов' язково. Контакти на сайті http://lucl.lucl.kiev.ua/, або на сторінці блогу "Про службу методичну"

    ВідповістиВидалити
  7. Это не om222, это om007!:) Наталья, и я вашу девичью фамилию знаю... Слишком известная, чтоб забыть :) Все думала, откуда? Нашла в комментариях на блоге "Миры библиотек" :).
    Спасибо за приятные слова и за удовольствие от общения с вами. И приветы передам всем! Всегда вам рады.

    ВідповістиВидалити
  8. Наташа, вы же мне сами сообщили фамилию-под постом о твиттере К.! Вот ем абрикосы усталая после работы, а кто пироги печет-настоящ. герой! Я сил не маю...какая-то сплошная развиртуализация, обалдеть!

    ВідповістиВидалити
  9. "Развиртуализация" - это у меня: кому чего сообщала - ничего не помню! :)) Хорошо хоть привирать привычки нет, а то с такой памятью, как у меня, недолго и впросак попасть. Назвалась бы вот мадам Грицацуевой... :)

    Ну ладно, хорошо, что все прояснилось, а то я даже растерялась. Думаю, как же так - меня люди помнят, а я нет... Неудобно :(

    ВідповістиВидалити
  10. Не Грицацуевой, а Ревизором-и в вояж по библиотекам:-)

    ВідповістиВидалити
  11. Пришла от Волны из поста о ее визите к вам и о том,что виражи мои тоже обсуждали:-)) ну надо же,как мир тесен! Буквально позавчера я тоже занималась развиртуализацией Нордики (мурманская б-ка им. Блинова) в Мурманске. Встретились,обменялись подарками и много-много говорили.Так что мы с вами опытно-экспериментальным путем доказываем,что реал и виртуал-две вещи очень даже совместные!Да,и наконец-то подпишусь на вас,а-то я как-то упустила из виду ваш блог,сорри:-)

    ВідповістиВидалити
  12. @ЧУМработница
    Огромное спасибо за ваш блог, ваш неповторимый и чрезвычайно увлекательный стиль изложения... То, что не реально в реале, реально в виртуале, я ваш частый гость, несмотря на огромное расстояние.

    ВідповістиВидалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу