Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

Недостатньо знати, треба і застосовувати. Недостатньо хотіти, треба і робити. Гете

вівторок, 31 грудня 2013 р.

На коня, 2013-ий!

 О-хо-хо-х... Ще один рік відходить у минуле. Рік, на який так багато було заплановано! Та,  "здається, часу і не гаю, а не встигаю, не встигаю!".  Сьогодні, оглядаючись на прожиті 12 місяців, все ж із впевненістю можу сказати, що приємних моментів було значно більше, ніж прикрощів. Про маленькі перемоги нагадують мені: сертифікат переможця конкурсу на кращий рекламний ролик (спеціальна номінація "Найбільш інноваційна бібліотечна послуга"), диплом УБА за перемогу у конкурсі літературних творів, яскраві враження від участі у Ярмарку бібліотечних інновацій "Сучасна бібліотека: рухаємось вперед!", від Львівського бібліотечного форуму, на який я виграла безплатну поїздку. Цього року мала нагоду побувати на радіо "Культура". Вечірні зустрічі, дати інтерв'ю телеканалу СТБ "Вікна", журналістам журналу "Кореспондент". 
Саме з подачі цього журналу (несподівано, але приємно), моє фото увійшло в путівник по Форуму видавців у Львові. А ще знялася у рекламі УБА, у передачі Першого національного каналу "Книга.ua", у сюжеті телеканалу "Тоніс. Дала інтерв'ю "Українському слові" Бібліотека - мозок міста, а нещодавно і "Газеті по-українськи". Було багато обов'язкової роботи: плани, положення, правила, інструкції, звіти, таблиці, узгодження, які намагалася розбавляти творчою. Значно просунулася у роботі в програмі Photoshop і proshow Producer.
Та найважливішим для мене у цьому році є укріплення віри в те, що не перевелися в Україні благодійники і небайдужі до проблем бібліотек люди. Свідчення цьому - доброчинність народного депутата України  Віктора Івановича Балоги. Йому наша велика вдячність:

Хочу із вдячністю згадати і Ориночко Юрія Дмитровича, з яким знайома лише за телефонними дзвінками, коли він повідомляв нас про те, що своїм коштом передплатив для бібліотеки декілька газет. Хочу подякувати усім друзям бібліотеки, нашим користувачам, колегам із інших бібліотек міста, моїм друзям у мережі Фейсбук за підтримку, досвід, щирі, добрі слова. З Новими роком!



5 коментарів:

  1. Напередодні новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання! Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та вдячних читачів. Нехай Новий 2014 рік принесе достаток і добробут вашим сім’ям та здійснення найзаповітніших надій та прагнень. З повагою блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА та колектив Житомирської обласної бібліотеки для дітей!

    ВідповістиВидалити
  2. Олечко Іванівно! Дякуємо Вам за вашу працю, за блог, за ваш позитив і доброту. бажаємо , щоб були здоровенькі, бо ви нам потрібні. З Новим роком!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую! Усім здоров'я, натхнення, достатку

    ВідповістиВидалити
  4. Дорогие мои украинские коллеги, от всей души поздравляю вас всех с Новым годом!

    Пусть будет добрым Новый год, как мамин голос...
    Пусть будет сытным Новый год, как хлебный колос...
    Пусть будет чистым Новый год, как песня скрипки...
    Пусть будет нежным Новый год, как свет улыбки...
    Пусть будет сладким Новый год - на мёд похожим.
    Пусть будет счастлив Новый год...и мы с ним... тоже!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Елена! "І у вас і у нас хай все буде гаразд!" :)

      Видалити

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, як.
Дуже просто:
- натисніть на стрілочку поруч з віконцем "Коментувати як"
- виберіть Ім'я/URL
- наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім
- "Продовжити" і коментуйте! Дякую!
Для тих, чиї коментарі не з'явилися під дописом - не пройшли модерацію. На це можуть бути наступні причини:
- коментар є спамом;
- коментуючий ображає почуття людей;
-коментар містить нецензурні слова;
- повторний коментар (навіщо повторювати озвучену раніше думку);
- ім'я коментатора є “неприроднім” - вид спаму;
- коментуючий пише не по темі.

Популярні публікації блогу